Service en Support

Bestellen

Bestel je favoriete producten, componenten snel en gemakkelijk in onze webshop, via de telefoon of e-mail. Supersnel besteld en in de meeste gevallen is het mogelijk om je producten direct af te halen. Uiteraard kunnen we het ook verzenden naar een door u gewenst locatie. Onze medewerkers helpen je een keuze te maken uit Frigotechnik’s aanbod. Voor elk wat wils.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Technische dienstverlening

Omdat Frigotechnik ervaren technische specialisten in huis heeft hebben wij de mogelijkheden u goed en gericht te helpen met technische vraagstukken. Zo kan er goed advies gegeven worden met betrekking tot de laatste regelgeving en ontwikkelingen in de markt. Zo blijft u op de hoogte en staat u er altijd schoon op. 

Servicebalie & magazijn

Frigotechnik beschikt over een servicebalie en magazijn. Aan de servicebalie kan u producten bekijken, vragen stellen en eventueel direct afnemen zodat u adequaat weer aan de slag kan!

Garantie

Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor instaat. Een ander woord voor garantie is waarborg. Wanneer een verkoper van een product een garantie geeft op de kwaliteit van het product, betekent dit dat hij ervoor instaat dat het product voldoet aan de beloofde eisen.

In de volksmond wordt met het begrip garantie vaak gedoeld op fabrieksgarantie. Dit is de garantie van de fabrikant van een product, dat het product voldoet aan de door de fabrikant gestelde verwachtingen. Hierop maakt een fabrikant soms wel enkele uitzonderingen. Zo zal een fietsenfabrikant normaal gesproken geen garantie geven op fietsbanden als er door toedoen van de gebruiker een lekkage optreedt. Een fabrikant verbindt vaak een termijn aan de garantie, van bijvoorbeeld enkele maanden of jaren.

Heeft u garantie vraagstukken? Neemt u gerust contact met ons op en wij helpen u graag.
U kan de contact gegevens vinden via de ‘’contact’’ pagina.


Retour

Om de volgende redenen nemen wij goederen niet retour:

1.    Goederen die vanaf factuurdatum ouder zijn dan 1 maand
2.    Goederen die ingebouwd zijn geweest
3.    Goederen die beschadigd zijn
4.    Goederen die speciaal besteld zijn
5.    Goederen beneden een nettowaarde van EUR 100,-
6.    Goederen zonder een kopie van het retour formulier (Hier onder te downloaden).

Op onze creditnota zullen de volgende behandelingskosten in mindering worden gebracht:
15% van de netto factuurwaarde.

 

In de catagorie downloads kunt u verscheidene nuttige en interessante informatie downloaden.

Exclusief voor onze geregistreerde klanten bieden wij ook technische documentatie, handleidingen en uiteraard onze catalogus aan.

Om de links te kunnen openen is  Adobe Acrobat Reader of een soortgelijk programma vereist, tenzij anders aangegeven.