Over onsKlantenportaal
Aanmelden

Frigo-Nieuws

CG_NEWS_CATEGORY_FILTER

02.01.2023

Prijsaanpassingen door fabrikanten en leveranciers in 2023

Grote fabrikanten en leveranciers zullen de prijzen verhogen volgens onderstaande tabel. Deze prijsaanpassingen zijn noodzakelijk geworden om de effecten van stijgende energie- en transportkosten, de algemene inflatie en de aanhoudend hoge grondstofkosten tegen te gaan. In het begin van het jaar dwingt deze maatregel ons om stapsgewijs de vorige verkoopprijzen aan te passen. De prijswijzigingen gelden vanaf de vermelde datum en worden vanaf dat moment verwerkt in onze facturatie. Natuurlijk zijn ook de persoonlijke contactpersonen in onze filialen te allen tijde beschikbaar voor prijsinformatie voor alle Frigotechnik-klanten.

Open prijswijzigingen (vanaf 01-2023)

Nieuws
TC_NEWS_IMG_NEWS
Nieuws
TC_NEWS_IMG_NEWS

30.11.2022

Chillventa 2022: Der Gewinner steht fest

Wir freuen uns den Hauptgewinn unseres diesjährigen Chillventa-Gewinnspiels zu überreichen. Aus allen Teilnehmern wurde der Gewinner per Zufallsauswahl gezogen. Gewonnen hat Herr Leif-Arne T. von der Firma Fritz Kälte-Technik (Cuxhaven). Viel Spaß mit dem neuen E-Bike...

Intern
TC_NEWS_IMG_NEWS

02.05.2022

Frigoline split-unit airco's 2022

De nieuwe Frigoline 2022 split-units zijn er!

Product
TC_NEWS_IMG_NEWS

06.04.2022

Prijswijzigingen geldig vanaf 2022

Aanzienlijke extra kosten als gevolg van de Covid-19-pandemie, vooral op het gebied van productie en logistiek, en door toename van de complexiteit van interne processen en de hogere kosten op het gebied van personeel zijn van invloed op de productiekosten van onze leveranciers. Dit vereist een aanpassing van de vorige verkoopprijzen.

Nieuws
TC_NEWS_IMG_NEWS

07.03.2022

Meer dan alleen een online shop: Het nieuwe Frigotechnik klantenportaal.

De introductie van het nieuwe Frigotechnik-klantenportaal is de eerste belangrijke mijlpaal in de digitaliseringsstrategie 2023 van Frigotechnik. Bij alle projecten staat steeds het streven naar de beste oplossingen voor onze klanten centraal!

Intern
TC_NEWS_IMG_NEWS

01.12.2021

Bosch actie: Trakteer jezelf op iets aan het einde van het jaar!

Trakteer jezelf op iets aan het einde van het jaar! Bespaar nu geld met de Bosch ATP actie 2021 en stop tegelijkertijd met het zoeken naar cadeaus voor Kerstmis. Onze twee Bosch-sets tegen een actie nettoprijs zijn inclusief een nieuwe Apple iPad of een professionele DREMEL multifunctionele tool naar wens en ideaal om weg te geven.

Actiperiode
bis 28.02.22
Zo lang de voorraad strekt!

Aktion