Over onsKlantenportaal
Aanmelden

07.03.2022

Meer dan alleen een online shop: Het nieuwe Frigotechnik klantenportaal.

TC_NEWS_IMG_NEWS

De introductie van het nieuwe Frigotechnik-klantenportaal is de eerste belangrijke mijlpaal in de digitaliseringsstrategie 2023 van Frigotechnik. Bij alle projecten staat steeds het streven naar de beste oplossingen voor onze klanten centraal!

Bespaar tijd, geld en stress. Gebruik het Frigotechnik klantenportaal.

In maart 2022 zijn wij overgestapt op een nieuwe website. Naast een verbeterde bedrijfswebsite krijgen onze klanten toegang tot een krachtig klantenportaal dat bestaat uit een volledig herziene onlineshop en een uitgebreide catalogusdatabank.

Ons B2B-klantenportaal stelt nieuwe normen in de koel- en airconditioningsbranche. Verheug u op een modern portaal dat overtuigt door zijn duidelijkheid en gebruiksgemak. Het responsieve webdesign garandeert een duidelijke weergave en werking op alle eindapparaten - of het nu gaat om pc, laptop, tablet of smartphone.

Voordelen en functies van het Frigotechnik klantenportaal

Geregistreerde gebruikers hebben via het klantenportaal toegang tot artikelgegevens over meer dan 25.000 producten. Een geïntegreerde, fabrikantoverschrijdende en voortdurend groeiende catalogusdatabase bevat ook meer dan 100 leveranciers in de koel- en klimaatregelingsindustrie. De mogelijkheid om direct per klik te bestellen uit geselecteerde fabrikantencatalogi, brochures, reclamefolders en nog veel meer is slechts één van de vele voordelen van het Frigotechnik-klantenportaal.

Bovendien profiteren Frigotechnik-klanten van aparte winkelmandjes en favorietenlijsten, waardoor het nog eenvoudiger wordt om meerdere projecten te organiseren en af te handelen. Individuele barcodes kunnen gemakkelijk worden gegenereerd en afgedrukt, zodat nabestellingen direct in het magazijn kunnen worden geplaatst door ze te scannen. Het overzicht van alle processen wordt steeds bewaard. En wat de communicatie met de eindklant betreft, maakt de in het portaal geïntegreerde marketingtool het onder meer mogelijk om op de eenvoudigste manier eigen catalogi en informatiebladen met bedrijfslogo en prijzen op te stellen.

Login, interfaces en gegevensuitwisseling

Voor de gegevensuitwisseling tussen de klant en Frigotechnik zal het in de toekomst ook mogelijk zijn om via het goederenbeheersysteem of een eigen softwareoplossing met behulp van de OCI- of IDS-interface rechtstreeks verbinding te maken met het Frigotechnik-klantenportaal. De vertrouwde interfaces, zoals DATANORM en Excel-export, zijn ook nog steeds beschikbaar. In het kader van de invoering van het klantenportaal zal de dienstverlening voor de offline toepassing "FriGo" echter definitief worden stopgezet.

Geregistreerde klanten hebben onmiddellijk toegang tot ons nieuwe klantenportaal via de vertrouwde inloggegevens van de oude onlineshop. Schakel gewoon over naar "Klantenportaal" door te klikken op - links van de zoekbalk. Als er geen toegang tot het Frigotechnik klantenportaal bestaat, kan een aanvraag in slechts enkele stappen online worden gedaan.

Veel plezier en ondersteuning met ons Frigotechnik klantenportaal!