Over onsKlantenportaal
Aanmelden

Wij staan voor je klaar

Als gespecialiseerde-groothandel vindt u bij ons alles voor uw koude- en airconditioningbehoeften. Van persoonlijke ondersteuning tot een uitgebreid aanbod van diensten en producten.

Neem contact met ons op

Altijd dichtbij

Altijd dicht bij u in de buurt met onze vestigingen in Duitsland, Nederland en Zweden.

Naar de vestigingen

Online

Informeer en winkel de klok rond. Ontdek de voordelen van het nieuwe Frigotechnik klantenportaal.

Naar het klantenportaalNaar de voordelen

Koudetechniek

Ons koeltechnisch assortiment omvat ongeveer 15.000 artikelen en omvat compressoren, condensors, installatiemateriaal, reserveonderdelen en accessoires in de vorm van meetapparatuur, gereedschappen, koelmiddelen en nog veel meer.

Meer informatie

Klimaattechniek

Ons airconditioningassortiment omvat ongeveer 10.000 artikelen en omvat airconditioningunits voor buiten, binnen en mobiel gebruik, installatiemateriaal, reserveonderdelen en accessoires in de vorm van meetapparatuur, gereedschap, koelmiddelen en nog veel meer.

Meer informatie

Onze top leveranciers en merken

Frigotechnik is partner van alle bekende leveranciers in de koel- en klimaattechniek. Wij kijken terug op decennia van zakenrelaties met deels exclusieve distributierechten.

Alle leveranciers

Frigo-Nieuws

30.11.2022

Chillventa 2022: Der Gewinner steht fest

Wir freuen uns den Hauptgewinn unseres diesjährigen Chillventa-Gewinnspiels zu überreichen. Aus allen Teilnehmern wurde der Gewinner per Zufallsauswahl gezogen. Gewonnen hat Herr Leif-Arne T. von der Firma Fritz Kälte-Technik (Cuxhaven). Viel Spaß mit dem neuen E-Bike...

Lees meer
02.05.2022

Frigoline split-unit airco's 2022

De nieuwe Frigoline 2022 split-units zijn er!

Lees meer
06.04.2022

Prijswijzigingen geldig vanaf 2022

Aanzienlijke extra kosten als gevolg van de Covid-19-pandemie, vooral op het gebied van productie en logistiek, en door toename van de complexiteit van interne processen en de hogere kosten op het gebied van personeel zijn van invloed op de productiekosten van onze leveranciers. Dit vereist een aanpassing van de vorige verkoopprijzen.

Lees meer