Koelsystemen

Wanneer er klant specifieke oplossingen moeten worden gecreŽerd, staat onze eigen unitbouw afdeling voor u klaar. Hier produceren wij complete en op maatgesneden koelsystemen.

Wij zorgen er uiteraard ook voor dat deze oplossingen ook economisch verantwoord zijn. Door middel van onze jarenlange ervaring  en het inzicht van onze ingenieurs en technici, zijn wij in staat om modulaire installaties te ontwerpen op basis van de nieuwste technologieŽn. Voor onze klanten betekent dit een optimale uitvoering zonder lange productie tijden.

Efficiente koelsystemen

Koelsystemen zijn doorgaans 24 uur per dag in bedrijf. Zo zijn ze vaak een van de grootste energieverbruikers van uw klant.

Met het oog op de steeds stijgende energieprijzen, is het gebruik van energie geoptimaliseerde koelsystemen op dit moment een must.

Cruciaal voor de levenscycluskosten van een koelsysteem is meestal niet de aankoopprijs,  maar de kosten gemaakt gedurende de levensduur van het systeem. Met name om het systeem van energie te voorzien.

Frigotechnik ondersteunt u met haar expertise in de ontwikkeling van energieefficientie. Waarbij wij ook een kostenbesparend concept voor u realiseren.

Verdere informatie kunt u vinden in onze brochure.

Koelsystemen

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met uw desbetreffende verkoop filiaal.