Wij realiseren uw wensen.

In Duitsland produceren wij systeem oplossingen voor commerciŽle en industriŽle toepassingen, koelsystemen en Chillers voor klimaatsystemen, koelsystemen en vriessystemen met hermetische en semi-hermetische en open compressoren van gerenomeerde producenten. Deze systemen kunnen wij uitvoeren met diverse opties. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bewaking op afstand.

Alles is mogelijk.

Beproefde kwaliteit

Alle geproduceerde installaties worden onderworpen aan de strengste kwaliteitsrichtlijnen en worden voor levering aan een eindcontrole onderworpen.
Ons bedrijf is gecertificeerd voor de fabricage van drukapparatuur en het bewerken van roestvaststaal. Indien zelf certificering niet volstaat, voeren wij inspecties uit met de desbetreffende instantie. Wij garanderen u erkende kwaliteit.

Al in de plannigsfase houden wij rekening met de eventuele transport en montage mogelijkheden. Het gebruik van de juiste transportmogelijkheden biedt de mogelijkheid om probleemsloos te leveren.


FrigoLine mini

Multiplex installatie
Compacte oplossing voor kleine vermogens.

Uit voorraad leverbaar, bieden wij u een breed scala aan voorgemonteerde FrigoLine multiplex units. Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voorzien van een moderne en servicegerichte uitvoering. Groot pluspunt van deze kant- en klaar oplossing is dat deze is voorzien van een aansluitkast en breed inzetbaar is voor commerciele toepassingen.


FrigoLine Modular

Multiplex installie
Modulaire oplossing met korte productietijd.

U kunt zelf een op maat gemaakte multiplex installatie samenstellen.Door middel van het modulaire concept is het mogelijk om een snelle selectie te maken van compressoren, oliesystemen,koudemiddelen en andere mogelijkheden met als voordeel een korte productietijd.


FrigoLine Special

Multiplex installaties en Chillers.
Individuele oplossing, specifiek ontworpen en vervaardigd.


Verdere informatie kunt u vinden in onze brochure.

Koelsystemen

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met uw desbetreffende verkoop filiaal.

Naar boven