Capaciteiten

Eersteklas kwaliteit staat bij Frigotechnik hoog op de lijst.Of het nu om ons uitgebreid productenassortiment gaat of om ons omvangrijke aanbod aan diensten. Wat telt is het vakspecifiek en doelmatig omzetten van de nieuwste knowhow en daarmee uiteindelijk ook het tevredenstellen van de Frigotechnik klanten.

Advies kwaliteit

Naast de productkwaliteit verzekert Frigotechnik zijn klanten ook een deskundig advies via de kennis die onze ingenieurs, technici en experts van koelsystemen opgebouwd hebben. Zij ontwikkelen voor de klanten professionele oplossingen die aan de gestelde eisen voldoen en zorgen ervoor dat de klanten steeds vooroplopen met de nieuwste technieken.

Service kwaliteit

Service is bij Frigotechnik onontbeerlijk. Het bedrijf adviseert de klanten effectief, ter plaatse en begeleidt ze bij de succesvolle uitvoering van hun koude- en klimaattechnische opdrachten. Tot ons servicespectrum behoort ook een prijsstructuur die met de markt overeenkomt, de bemiddeling tussen vakspecifieke- en bedrijfseconomische kennis alsmede de samenwerking met installateurs en met de betreffende industrieele producenten. Waarop Frigotechnik ook zijn kwaliteitsgarantie afgeeft.

Product kwaliteit

Frigotechnik verzekert geteste en volgens alle geldende technische voorschriften (inclusief CE en EMC-veiligheid) geproduceerde producten. Een innoverende en gebruikersvriendelijke productontwikkeling met een  specifiek doel, het gebruik van de nieuwste technologieen om energie te besparen en een hoge bedrijfszekerheid en een langdurige leverbaarheid, ook van reserveonderdelen.

Leverings kwaliteit

Een verdere kwaliteitsgarantie geeft Frigotechnik op het volledige opslaan en de probleemloze organisatorische afwikkelingen van opdrachten. Verder hebben alle filialen ook een afhaalbalie. Het is ook mogelijk om speciaal transport in te zetten zodat wij op heel korte termijn bij u kunnen leveren.