Trakteer uzelf op wat leuks zo tegen het einde van het jaar! Bespaar nu geld met de speciale aanbieding van Bosch en stop tegelijkertijd met het zoeken naar cadeaus voor Kerstmis. Onze vier Bosch-sets voor een speciale nettoprijs bevatten een professionele Bosch-gereedschapsset of een stijlvolle Bosch volautomatische koffiemachine, zoals je het hebben wilt, ook ideaal om weg te geven.


Actiperiode
01.11.20 bis 15.01.21
Zo lang de voorraad strekt!

xxx

Bosch: Vier voordeelsets tegen twee nettoprijzen

De actiesets van Bosch bevatten elk een afzuigstation - voor A2L-koelmiddelen of A3-koelmiddelen.
De goedkopere sets met een A2L koudemiddel afpompunit van Promax zijn al verkrijgbaar voor 1.199 euro inclusief Bosch gereedschapsset
of Robinair lekdetector inclusief Bosch koffiemachine.

De sets met afpompunit A3 van Bosch zijn verkrijgbaar voor 1.299 euro; ook inclusief gereedschapsset of lekdetector en volautomatische koffiemachine.

1.199 €

1.299 €

Set 1: Promax RG5410A-E
incl. gereedschapset

Set 2: Bosch RG 4.0
incl. gereedschapset

1.199 €

1.299 €

Set 3: Promax RG5410A-E
incl. Lekdetector en koffiemachine

Set 4: Bosch RG 4.0
incl. Lekdetector en koffiemachine

___________

Frigotechnik: Frigotechnik Handels-GmbH is sinds 1928 een van de toonaangevende groothandels in koel en klimaat-techniek. Met 19 vestigingen in Duitsland, Nederland en Zweden biedt het bedrijf op maat gemaakte koel- en klimaatoplossingen. In combinatie met een modern logistiek concept garandeert Frigotechnik optimale verzorging van haar klanten. Frigotechnik ontwikkelt en produceert innovatieve koelsystemen volgens de wens van de klant in haar eigen productiefaciliteit in Hamburg.