Via deze weg willen wij u, informeren over de prijsveranderingen.

We hebben voor u, de door onze leveranciers opgegeven prijsverandering, in tabelvorm samengevat. Alle prijsveranderingen gelden vanaf de aangegeven datum en zullen dan ook vanaf dan verwerkt zijn in de facturering. Over het verdere verloop van de prijsontwikkelingen zullen wij u vanzelfsprekend op de hoogte houden.

prijsverhogingen 07|2020

xxx

Voor de actuele prijs kunt u ons natuurlijk altijd bellen op het bekende telefoonnummer van Frigotechnik Nederland te Den-Bosch, 073-6120069. Of u maakt gebruik van het voordeel van onze, zeer gemakkelijk te gebruiken, internetsite, www.frigotechnik.nl, waar u in onze Online-shop altijd uw actuele netto prijzen kunt vinden.

___________

Frigotechnik: Frigotechnik Handels-GmbH is sinds 1928 een van de toonaangevende groothandels in koel en klimaat-techniek. Met 19 vestigingen in Duitsland, Nederland en Zweden biedt het bedrijf op maat gemaakte koel- en klimaatoplossingen. In combinatie met een modern logistiek concept garandeert Frigotechnik optimale verzorging van haar klanten. Frigotechnik ontwikkelt en produceert innovatieve koelsystemen volgens de wens van de klant in haar eigen productiefaciliteit in Hamburg.